Hendriksen bestaat 85 + 1 jaar!

Hendriksen bestaat 85 + 1 jaar!

Eigenaar Leo Hendriksen: “In 2020 bestonden we 85 jaar. Het was natuurlijk een heel raar jaar, waardoor ons jubileum een beetje in het water is gevallen. Maar ondanks alle maatregelen en lockdowns zijn we niet op bed blijven liggen.
Integendeel: we hebben een compleet nieuwe boxspringcollectie laten maken.” Bij het ontwikkelen daarvan waren er drie uitgangspunten: betaalbaar, voldoende keuzemogelijkheden en lokaal.

“Het eerste uitgangspunt was net als bij ons jubileummodel: de prijs. De aanvangsprijs is 1.935 euro”, vertelt Leo. “1935 is het jaar dat mijn opa begon met de eigen beddenmakerij. Het tweede uitgangspunt: voldoende keuzemogelijkheden bieden om je eigen droombed samen te stellen. Met keuze uit drie soorten pocketveermatrassen, vijf verschillende topmatrassen, zes hoofdborden, twaalf pootjes, nachtkastjes, bedbanken en 68 stoffen zijn we daar goed in geslaagd. Het derde uitgangspunt: lokaal. De boxsprings,onder de naam Dordtse Boxspring Collectie (DBC), zijn alleen verkrijgbaar in Dordrecht. Dat is wel één van de positieve effecten van het virus. Consumenten kopen meer lokaal en ze waarderen de aandacht en service van de lokale ondernemer. De lokale ondernemer doet meestal net wat meer zijn best voor de klant. Als je lokaal iets koopt, ondersteun je bovendien de lokale economie en werkgelegenheid. En het is beter voor het milieu. Kortom: het voelt gewoon beter.”

“Nieuwe boxsprings, nieuwe matrassen en nieuwe stoffen. Dat betekent wel dat we daar ruimte voor moeten gaan maken”, besluit Leo. “De laatste uitverkoopperiode viel precies in de lockdownweken, waarin we niets konden verkopen. Maar nu moet het echt weg! Ook bij onze fabrikanten liggen nog stapels matrassen, waarvan de stof bijvoorbeeld niet meer geleverd wordt. Ook deze voorraden bieden wij nu aan.”

Tijd voor een nieuw bed, matras, kussen of bedtextiel?... Profiteer nu! De mega magazijn en showroom verkoop start op zaterdag 26 juni.

Op deze pagina kan je alvast de actie modellen bekijken. Wees er snel bij!

Maak direct een winkelafspraak of kom spontaan langs in onze winkel!
SALE

SALE

Onze SALE is alsnog van start gegaan. Profiteer van voordeel op veel showroommodellen en bedtextiel.
U kunt zich voorbereiden en het overzicht van alle showroomaanbiedingen bekijken op beddenopruiming.nl en zelf een afspraak inplannen via ons afspraakformulier!
Webdesign: Rex Media