Welk matras past bij mij
Matrassen

Welk matras past bij mij? De matrasgids van Hendriksen

Of je nu worstelt met rugpijn, een lichte slaper bent, of simpelweg op zoek bent naar het ultieme slaapcomfort, deze gids biedt inzicht in hoe je de juiste keuze maakt. Van de voordelen van elk matrastype tot het belang van matrasdikte en -hoogte, wij zorgen ervoor dat je gewapend bent met alle kennis om te zeggen: “Dit matras past bij mij!”

Lees verder »
Kussens

Effectieve oplossingen voor nekklachten

Last van je nek kan erg vervelend zijn. Het kan ervoor zorgen dat je s’nachts, maar ook overdag, moeilijk kunt bewegen en dat je pijnscheuten ervaart in je rug, armen en schouders. Daarnaast kan een gevolg van nekpijn, hevige hoofdpijn zijn.

Lees verder »
Kussens

Het ideale kussen

Hoe draagt een hoofdkussen bij aan goed slapen en jouw slaapsysteem? Naast de bedbodem en het matras is het hoofdkussen een ander belangrijk onderdeel om het lichaam de juiste ondersteuning en slaaphouding te geven. Het kussen zorgt ervoor dat je nek op de juiste manier wordt ondersteund en jij optimaal uitrust.

Lees verder »
Slaaptips

De ideale slaapkamertemperatuur

De ideale slaapkamertemperatuur wordt vaak vergeten wanneer het gaat over goed slapen. Met de warme zomerdagen en nachten weten we dit allemaal wel, maar in het voor en najaar wordt dit vaak over het hoofd gezien. Dit terwijl de temperatuur in de slaapkamer ontzettend belangrijk is en invloed heeft op de kwaliteit van je slaap.

Lees verder »
Slaaptips

85 jaar Hendriksen!!

Dat zijn 4 generaties bedweters. Op de foto staan ze alle 4. De kleinste dat ben ik, 50 jaar later dan wel. Met al die kennis en ervaring die van vader op zoon is gegaan, vond ik het tijd om dat te gaan delen.

Lees verder »
Slaaptips

Tim over Auping

Auping maakt in mijn ogen de mooiste bedden en boxsprings welke je helemaal zelf kunt samenstellen. Je kiest voor materialen, kleuren en accessoires welke perfect bij jou passen.

Lees verder »
Waterbedden

De ideale waterbed temperatuur

De watertemperatuur van een waterbed speelt een essentiële rol in het creëren van een comfortabele en ontspannende slaapomgeving. De ideale watertemperatuur voor een waterbed is over het algemeen 26°C. Deze temperatuur zorgt voor een aangename warmte die je lichaam omarmt terwijl je rust.

Lees verder »
Het beste waterbed voor jou
Waterbedden

Het beste waterbed voor jou

Bij het bepalen van het beste waterbed zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Een waterbed is een persoonlijke keuze die afhangt van individuele behoeften en voorkeuren. Om het beste resultaat te bereiken, is het belangrijk om een waterbed te kiezen dat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Lees verder »
De voordelen van een waterbed
Waterbedden

De voordelen van een waterbed

Veel mensen die op zoek zijn naar een nieuw bed doen dat vaak vanwege fysieke klachten die ze ervaren tijdens het slapen op een gewoon bed. Wat opvalt is dat klanten die overstappen naar een waterbed zelden fysieke klachten hebben. Het waterbed heeft zich bewezen als een effectieve oplossing voor rug- en nekklachten, waardoor veel van onze klanten definitief afscheid nemen van deze problemen.

Lees verder »
Waterbedden

De kosten van een waterbed

De prijs van een waterbed kan variëren, net zoals bij andere meubelen, bedden of boxsprings. Er is een grote verscheidenheid aan merken, modellen en kwaliteiten beschikbaar, en het is aan jou om te bepalen in welk prijssegment je wilt investeren voor een waterbed dat aan jouw wensen voldoet.

Lees verder »